10

Aradi Tibor – Varga Ferenc József

Aradi Tibor – Varga Ferenc József fellépése megrendelhető:

Tel: 06 1 413 0095 Mobil: +36 30 948 3539

 

Aradi Tibor

1992 óta járja az országot, mint humorista.

1994-ben második lett a Magyar Televízió Humorista Kerestetik vetélkedőjén. Orbán Sándor humoristával Magyarországon elsőként indították el a Juventus Rádióban az azóta már minden csatornán népszerű reggeli humoros műsorokat.

2002-ben került a Mikroszkóp Színpadra, melynek 10 éven keresztül, a színház megszűnéséig tagja volt. Számos tévés kabaréműsor, így a Szeszélyes Évszakok, a Tiszta Kabaré, a Gálvölgyi Show és a Van képünk hozzá szereplője, valamint a Rádiókabaré rendszeres írója és fellépője. Varga Ferenc József humoristával szinte már egybeforrott a neve és legtöbbször vele lép fel az ország különböző színpadjain, de önálló műsora is sikeres lett. Műsorában a hagyományos stand up mellett rengeteg zenés paródia is szerepel.

Elismerése:

Karinthy-gyűrű – 2015

 

Varga Ferenc József

Magyarország legnépszerűbb és legszerényebb humoristáinak egyike, aki 1993-ban kezdte a szakmát, és azóta – leszámítva a napi étkezéseket és a tisztálkodást – abba sem hagyta. Előfordul, hogy alszik, de akkor is fellép. Egy éves kora előtt született, anyjának egyenes ági leszármazottja. Apja az anyja férje volt. Gyerekkorában alacsonyabb volt, mint most, jelenlegi magasságát később érte el. Születésétől fogva abba az irányba néz, amerre beszél. A Rádiókabaréban 1994 óta hallható – füllel, de szemmel látható is volt – a HBO Mennyi?30! című stand-up műsorában. A Friderikusz-showban is szerepelt, majd megnyerte az 1998-as Humorfesztivált. De ez régen volt. Az, hogy rendszeresen látható mindenféle Sas-kabarékban, annak tudható be, hogy 1999-ben Böröczky József beajánlotta a Mikroszkóp Színpadra, mely társulatnak 2010-ig a tagja is maradt. Ezzel egyidejűleg többször is kapott Bonbon-díjat, de azokat a Rádióban. Nem ette meg egyiket sem, mert fémből vannak. 2010-ben megkapta a Karinthy-gyűrűt, de vissza kellett adnia Maksa Zolinak, aki csak megmutatta neki. Varga Ferenc József később, 2012-ben saját Karinthy-gyűrűt is kapott munkásságáért, így azóta nem kell sóvárogva másokét nézegetnie. Felesége szerint sajnos ez csak a gyűrűvel van így. Írt könyveket is, szám szerint kettőt: Köcsög – 2008, Nemzeti Túlvilág Hivatal – 2013. Ugyanennyi könyvet olvasott.Ebből az egyik Donászy Magda verseskötete volt. A másik is. Mostanában 42 éves. Gyakran lép fel és őszül. Időnként szakálla is van. Régóta látható-hallható a Comedy Centralon, a Showder Klubban, az ATV-n, a Rádiókabaréban, valamint az utcán, de ott csak megy. Legfrekventáltabb kollégája Aradi Tibor, duójuk sikere a határon túlra is eljutott, egyedül a határőr nem ismerte meg őket, de a mellette álló német juhászkutya vakkantására továbbengedte őket. Varga Ferenc József Budapesten lakik és szereti a rockzenét. A halat nem. Angol nyelven is vállal fellépést.

Elismerések

Előadói díj – Humorfesztivál – 1998

Arany- és Platinalemez – Füstifecskék – 2001

Bonbon díj – 2005, 2006, 2010

Karinthy-gyűrű – 2012

 

Aradi Tibor – Varga Ferenc József

A két humorista nagyjából egy időben kezdte pályafutását, ám duóban csak 2003 óta lépnek fel. A Rádiókabaré, az ATV, a Comedy Central, a Showder Klub és sok más produkció kedvelt szereplői. Akár két órás műsorukon a hagyományos kabaré, a stand up, és a zenés paródiák kedvelői egyaránt jól szórakoznak, így bármilyen rendezvényre (egyetemi klub, céges party, falunap, stb.) kiváló választás lehet az Aradi-VFJ duó “Mert Hülye azért vagyok!” című műsora.

 

http://aradivarga.sztarfellepok.hu/

 

Aradi Tibor – Varga Ferenc József fellépése megrendelhető:

Tel: 06 1 413 0095 Mobil: +36 30 948 3539

 

 

 

TASKO-logo_1_trim

info@koncertszervezes.hu
www.taskokoncert.hu | www.musormegrendeles.hu
www.facebook.com/TASKOkoncert

Back To Top