csocsesz_1172610_3915

Csocsesz

Csocsesz: Csocsesz fellépése megrendelhető:

Tel: 06 1 413 0095 Mobil: +36 30 948 3539

 

Csocsesz karrierre születésével indult Budapesten. Ez idő tájt még többet sírt mint nevetett, bár sírása már akkor is a jódlihoz hasonlított -a szomszédok szerint- így a stílushoz való kötödése valószínűleg már erre az időre vezethető vissza. 8 éves volt amikor nagymamájától megkapta első hangszerét az azóta is féltve őrzött furulyáját. Ezt követően már hamarosan az iskola zenekarában játszott, amely zenekarral megkezdődött Csocsesz életében a fellépések sorozata, ami a mai napig töretlen. 12 évesen kezdett klarinétozni, a XX. kerületi zeneiskolában. Itt találkozott, majd később már egy zenekarban játszott Galambos Pistivel aki Lajcsi öccse és a mai napig Csocsesz egyik legjobb barátja. A baráti és zenei csapathoz tartozik Körmendi Péter is, aki kezdetektől fogva zenei rendezője Csocsesz albumainak. Hamarosan bekerült a Soroksári Sváb- Parti zenekarba, ahol Lajcsi volt a zenekarvezető és ezzel a formációval járták az országot-világot.

Ausztriai fellépés alkalmával szeretett a jódliba, és a mai napig is kedvencei közé tartozik ez a stílus, amivel az ország egyik nagy kedvence lett, régi barátja Galambos Lajos műsorának, aki mindig segítette munkáját és a mai napig lehetőséget biztosít a tévéműsorában való szereplésre. 1999 óta a népszerű és hatalmas sikereket elért Dáridó majd később szuperbuli című tévéműsor oszlopos tagja és állandó szereplője.

Egyik tévéfellépésén találkozott Orosz Zoltánnal és Ursu Gáborral / Pódium Duó/ a két zseniális zenésszel ezután több sikeres koncertet adtak, Európa több szinpadán ahol egyszál harmónika, gitár, klarinét és Csocsesz hangja alkotott igazi színpadi produkciót. 2000-ben Kaszás Péter, kiváló zeneszerzővel és szövegíróval valamint több kitűnő kollegájával (Muck Feri) készítette el a Nincs hibám című albumot, ami nagy sikert aratott. 2001-ben megkapta a Líra-díjat, mellyel munkáját ismerték el, de természetesen a legnagyobb elismerés számára a közönség szeretete és tapsa. 2006-ban az Ismeretlen ismerős,avagy a mulatós mester visszatért!!!

A régi,jól bevált mulatós muzsikához egy vadonatúj külsőt álmodott/ ebben nagy segítségére volt American Hair Studio a hajgyógyászat és a hajpótlás specialistája/ a Dáridó és Szuperbuli Sztárja Csocsesz, de nem csak magának hanem saját zenekarának és tánckarának. A mulatatós nagymesternek a sok fogyástól kinőtt a haja így egy új külsőre tett szert, melyhez az egykori öltözködési stílus már nem passzolt, így felkérte az ex-TNT tagjaként megismert Intit aki a jelenlegi stílust álmodta meg! 2007-ben megjelent albuma ,melynek címe : “Lóvé Legyen”

2009-ben megjelent albuma ,melynek címe: “Gyere,Mulassunk” a régi jó ismerős dallamok mellett friss szerzemények is találhatók, mely melódiákat többek között Kaszás Péter és Ferry szerezte. A megújult hangzásvilágot és az új lemezeit,fiatalos lendülettel mutatja be Csocsesz saját zenekarával és tánckarával a koncertjei során!!

2013. decemberében új albummal jelentkezik Csocsesz, “Az, aki boldogsággal ébred” címet kapta az album, 12 pörgős mulatós dal, ahogy már megszokhattuk Csocsesztől.

 

 

TASKO-logo_1_trim

info@koncertszervezes.hu
www.taskokoncert.hu | www.musormegrendeles.hu
www.facebook.com/TASKOkoncert

 

 

http://csocsesz.sztarfellepok.hu/

Back To Top